Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Έκτακτη εξεταστική περίοδος για Νομική σχολή Αθηνών.

Έκτακτη εξεταστική περίοδος ορίστηκε στη Νομική Σχολή Αθηνών παρά το γεγονός ότι με απόφαση της Σχολής έχει χαθεί το εξάμηνο.
  






Συγκεκριμένα, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, η συνέλευση της Νομικής Σχολής στη συνεδρίασή της που έγινε την Τρίτη αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει τις εξής εξεταστικές περιόδους για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014:   
Εξεταστική περίοδος Απριλίου: Θα γίνει από 7 Απριλίου 2014 ως 25 Απριλίου 2014 (εκτός από τις επίσημες αργίες του Πάσχα). 
Σημειώνεται ότι η διδασκαλία των μαθημάτων θα διακοπεί την περίοδο αυτή.Εξεταστική περίοδος Ιουνίου: Θα γίνει από τις 10 Ιουνίου 2014 ως τις 4 Ιουλίου 2014.  
 Στην εξεταστική περίοδο του Απριλίου οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν ως εξής: Οι φοιτητές των Α', Γ', Ε' και Ζ' εξαμήνων σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, θα μπορούν να εξεταστούν στα οκτώ χειμερινά μαθήματα, τα οποία έχουν διδαχθεί σύμφωνα με την από 18-12-2013 απόφαση της συνέλευσης της Σχολής, καθώς και σε χειμερινά μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί σε παλαιότερα εξάμηνα.Οι επί πτυχίω φοιτητές θα εξεταστούν σε 20 οποιαδήποτε μαθήματα.   
Στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν ως εξής: Οι φοιτητές ως το Η' εξάμηνο σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 θα εξεταστούν σε 16 μαθήματα, χειμερινά και εαρινά, τα οποία έχουν διδαχθεί.
Οι επί πτυχίω φοιτητές θα εξεταστούν σε 20 οποιαδήποτε μαθήματα. Στις δύο αυτές εξεταστικές περιόδους θα διεξαχθούν και εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).   Η επαναληπτική εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί κανονικά για όλους τους φοιτητές της Σχολής.  
 Επίσης, θα υπάρξει μία κοινή δήλωση των μαθημάτων και για τις δύο ως άνω εξεταστικές περιόδους η οποία θα γίνει το Μάρτιο.   Επισημαίνεται ότι όπως αποφάσισαν τα μέλη της διοίκησης της Σχολής: Οι φοιτητές των Α', Γ', και Ε' εξαμήνων σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, δεν επιτρέπεται να δηλώσουν και να εξεταστούν σε μαθήματα του εξαμήνου σπουδών τους που δεν διδάχθηκαν στο χειμερινό εξάμηνο. Το όριο των μαθημάτων που επιτρέπεται να δηλώσουν είναι 16, δηλαδή οχτώ χειμερινά και οχτώ εαρινά μαθήματα.
Οι φοιτητές του Ζ' εξαμήνου σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν για να εξεταστούν σε 16 οποιαδήποτε μαθήματα, οχτώ χειμερινά και οχτώ εαρινά. 
Τα δύο μαθήματα του Ζ' εξαμήνου, Συλλογικό Εργατικό και Φιλοσοφία Δικαίου, θα διδαχθούν κατά τη διάρκεια της εαρινής περιόδου και θα εξεταστούν μόνο στην εαρινή περίοδο.
Οι επί πτυχίω φοιτητές έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν για να εξεταστούν στις εξεταστικές περιόδους (Απριλίου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου) 20 οποιαδήποτε μαθήματα.  

Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου