Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

5 διαφορετικοί τρόποι ντυσίματος των καθηγητών

Και ενώ οι ώρες διδασκαλίας κυλάνε βασανιστικά την προσοχή σου αποσπάει, από την  πολύ ενδιαφέρουσα παράδοση του μαθήματος, οι στιλιστικές επιλογές των καθηγητών σου. Μπορεί να τους συμπαθείς ή μπορεί επίσης να σε έχουν κόψει αρκετές φορές ωστόσο τα κριτήρια σου είναι απόλυτα αντικειμενικά…







1) καθηγητές 60 και βάλε:Τα must για τους συγκεκριμένους καθηγητές είναι κοτλέ παντελόνι με καρό πουκάμισο πλεκτά γιλέκα και τιράντες που αποτελούν συνήθως έναν τρόπο να περνάνε την ώρα τους όταν έχουν βαρεθεί να λένε τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά. Στην γυναικεία του μορφή είναι η μακρυά φούστα με το χοντρό τακουνάκι για την φλεβίτιδα και τα πλεκτά πουλόβερ. Προαιρετικά ο κότσος στα μαλλιά και τα τεράστια γυαλιά μυωπίας.

2)νεοδιορισμένος:Από την άλλη μεριά έχουμε τον τύπο καθηγητή που μόλις έχει διοριστεί και δεν απέχει πολύ ηλικιακά από τους μαθητές του.Τζιν και αθλητικό ντύσιμο με σπορτεξ μοιάζει πιο πολύ με φοιτητή παρά με καθηγητή. Το ντύσιμο του συνήθως ολοκληρώνεται με μία τσάντα γυμναστηρίου που συνήθως κουβαλάει μαζί του με σκοπό να πάει στο γυμναστήριο μετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φοιτήτριες χαίρονται να κάνουν μάθημα μαζί του...!

3)Ο κλασικός καθηγητής αλά «50 Shades of grey»: Είναι μεσήλικας αλλά αρκετά γοητευτικός και το δείχνει και με την εμφάνιση του. Γκρίζους κροτάφους και θεληματικό πιγούνι κάνει τους φοιτητές του ανεξάρτητα από το φύλο τους να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Συνήθως φοράει κουστούμι και οι αγαπημένες τους μάρκες είναι Tommy Hilfiger και Lacoste!

4)Η τζιβάτη καθηγήτρια: Και φυσικά μιλάμε για την έθνικ καθηγήτρια με τις φλοράλ φούστες που δεν γνωρίζει την μονοχρωμία στις επιλογές της. Φυσικά έχει παράξενο κούρεμα, είναι οικολόγα, φιλόζωη,
ψιλοαριστερή αλλά την αγαπάμε αφού συνήθως είναι από τους καθηγητές που έχουν άριστες σχέσεις με τους φοιτητές της.

5)Η καθηγήτρια θηλυκό: Είναι η καθηγήτρια που προσέχει την εμφάνιση της, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και βαμμένη στο έσχατο βαθμό. Σε περίπτωση μυωπίας προτιμάει τους φακούς επαφής ενώ όταν μπαίνει στην τάξη υπάρχει η αίσθηση του αρωματικού χώρου. 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου