Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Διάφοροι τύποι μαμάδων στα social media

Τα social media έχουν επηρεάσει όλους μας. Μέσα στο πλήθος αυτό που σερφάρει καθημερινά στο διαδίκτυο δεν θα μπορούσαν να μείνουν απέξω οι μαμάδες. Δες τι κατηγορίες μαμάδων που σερφάρει καθημερινά και αναγνώρισε σε κάποια απο αυτές την δική σου μαμά...









  • H μάνα-NCIS : Η πιο δύσκολα αναγνωρίσιμη. Είναι αυτή που έχει κάνει ψεύτικο προφίλ και έχει και ψεύτικη φωτογραφία προφίλ. Χωρίς να το καταλάβεις εκμεταλλεύεται μια στιγμή που αφερήσε και αποδέχεται το αίτημα φιλίας από το προφίλ σου. Καλή τύχη!  
  •  H μάνα-STALKER: Εν γνώσει σου την έχεις φίλη και αυτή απροκάλυπτα παρακολουθεί το προφίλ σου. Ποτέ δεν θα σου μιλήσει στο Facebook ωστόσο δεν θα διστάσει να σου πετάξει μία σπόντα για το που πήγες και με ποιον…
  •  H μάνα «ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ»:Έχει κάνει Like σε όλες τις δημοσιεύσεις σου και είναι  το πρώτο comment κάτω από τις φωτογραφίες σου. Δεν διστάζει ακόμα και να της κοινοποιεί στον τοίχο της κάνοντας σε ακόμα περισσότερο ρεζίλι στους φίλους σου. 
  •   H μάνα-GAMER : Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει ατελείωτες ώρες κάθε παιχνίδι που υπάρχει στο Facebook ενώ αγνοεί παντελώς κάθε άλλη χρήση του.  
  • Η μάνα-ΦΡΟΪΝΤ:H πιο ακίνδυνη. Είναι αυτή που αδιαφορεί απόλυτα για το προφίλ σου και το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει την αρχική σου με στιχάκια του style <<Χαμογέλασε η ζωη είναι μικρή>>.  
  •  Η μάνα-ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: H πιο μεθοδική . Δεν θα σου πει τίποτα άμεσα ωστόσο την φορά που θα τύχει να βγεις έξω και να πιεις λίγο παραπάνω την επόμενη μέρα περίμενε κοινοποίηση σχετικά αρνητικές συνέπειες  κατάχρησης του αλκοόλ . Δεν είναι τυχαίες!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου