Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

7 λόγοι για να ταξιδέψεις ΜΟΝΟΣ σου έστω μια φορά!!!




Έστω και μια φορά αξίζει να ταξιδέψεις μόνος σου!!

Ορίστε και 7 λόγοι να το αποφασίσεις πιο γρήγορα!

1. Θα γνωρίσεις απίστευτους και διαφορετικούς ανθρώπους
Όταν ταξιδεύεις με παρέα συνήθως περνάς όλο το χρόνο μαζί τους και δεν προσπαθείς να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Όταν όμως ταξιδεύεις  solo .. θα γνωρίσεις σίγουρα νέους φίλους και αλήθεια η δυναμική αυτών των σχέσεων θα σε εκπλήξει!

2. Η μοναδική αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας
Όταν ταξιδεύεις μόνος συναντάς ανθρώπους και δημιουργείς φιλίες που σου αλλάζουν τα σχέδια. Θα ακούσεις για εκείνον τον καταρράκτη, για εκείνη την απίστευτη ερημική παραλία, θα βρεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια ειδική λιχουδιά, που δε βρίσκεις στους "κλασσικούς" τουριστικούς δρόμους... και θα ΘΕΣ να τα κάνεις όλα αυτά. Και ΤΩΡΑ θα μπορείς! Γιατί όταν ταξιδεύεις single μπορείς να έχεις τους δικούς σου ρυθμούς και να προχωράς σαν τον άνεμο..

3. Αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου 
Λογικό είναι όταν ταξιδεύεις μόνος σε μια ξένη πόλη (πόσο μάλλον χώρα) να τρομοκρατηθείς από το άγνωστο. Όμως αν αφήσεις να σε παρασύρει αυτός ο φόβος, ποτέ δε θα γνωρίσεις την θαρραλέα, ισχυρή, περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σου. Ο φόβος υπάρχει για τη δική μας προστασία, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσουμε να ελέγχει τη ζωή μας.

4. Θα ερωτευτείς
Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα τον έρωτα προς το αντίθετο φύλο, αλλά θα ερωτευθείς συγκεκριμένα πράγματα στον τόπο που θα επισκεφτείς. Αυτό, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να ξαναδείς κάτι ασήμαντο που όμως σε άγγιξε βαθιά (π.χ. μια σπασμένη βάρκα ξεθωριασμένη από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας). Θα έχεις την ευκαιρία να πας στο ίδιο μέρος ξανά και ξανά, να γευτείς την ίδια ιδιαίτερη γεύση ξανά και ξανά ώσπου στο τέλος θα νιώσεις έρωτα με αυτή την κατάσταση!

5. Θα έχεις χρόνο να "δουλέψεις" με τον εαυτό σου
Ξεκουράσου, χαλάρωσε, φόρτισε τις μπαταρίες σου και "κακόμαθε" τον εαυτό σου!

6. Μπορείς να αναδημιουργήσεις τον εαυτό σου και να είσαι αυτός που πραγματικά θέλεις
Μπορείς να αφήσεις πίσω τον γκρινιάρη, κουρασμένο παλιό εαυτό σου και να αρχίσεις ξανά. Εξερεύνησε μέρη της προσωπικότητας σου με τα οποία δεν είσαι τόσο εξοικειωμένος. Έλα κοντά με τον άνθρωπο που έχεις παραμελήσει λόγω ρουτίνας.

7.  Μπορείς επιτέλους να αφήσεις τα πάντα πίσω σου
Θα αποσυνδεθείς από τον κόσμο για λίγο. Απενεργοποίησε το κινητό σου, "ξέχασε" να ελέγξεις τα e-mails σου για λίγες μέρες.... μη σκεφτείς λογαριασμούς, υποχρεώσεις και προβλήματα. Άφησε τα πίσω...


                                                        


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου