Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

3 από τα καλύτερα camping της Ελλάδας

Οι διακοπές έχουν ήδη αρχίσει.Οι περισσότεροι από εσάς τελειώσατε την εξεταστική,υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν τελειώσει και ούτε πρόκειται φυσικά (βλέπε Καποδιστριακό),παρ' όλα αυτά ο στόχος είναι ένας και κοινός: Διακοπές Τώρα!!!
Γι΄αυτό το λόγο μαζεύεστε σε σπίτια φίλων και συμφοιτητών για να ξεκινήσει η εξερεύνηση του χάρτη.Πρώτα απ' όλα όμως ξεκινάτε από το βασικό.Το budjet!! Φοιτητές είμαστε και όλοι καταλαβαίνουμε πως λεφτά κάθε χρόνο για τρελές διακοπές δεν γίνεται να υπάρχουν.Έτσι λοιπόν πες λίγο η οικονομική κρίση που ακόμα να περάσει,πες λίγο η νέα μόδα των hipster,των alternative, των ποζεράδων που βαρέθηκαν τη Μύκονο κάθε χρόνο και είπαν και αυτοί να ακολουθήσουν τον τύπο των προηγουμένων,αρχίζουν κάθε χρόνο και περισσότερο οι διακοπές στα camping.
Νταξ' είναι και να το 'χεις λίγο ρε παιδί μου,το θέμα του camping ειδικά αν είσαι υστερικός/η, δεν τη παλεύεις να έρχεσαι σε επαφή με ζωύφια και γενικά δεν είσαι και τόσο χύμα ώστε να μπορέσεις να ζεις χωρίς το αναπαυτικό σου κρεβατάκι έστω και για λίγο(υπάρχουν βέβαια και ειδικά αναπαυτικά στρώματα για σκηνές), τη μπανιέρα σου με το τζακούζι (τα κοινά μπάνια βοηθούν στο να κάνεις βέβαια γνωριμίες) και γενικά με το να έχεις το δικό σου χώρο και την ησυχία σου.
Εμείς κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε 3 από τα καλύτερα camping της Ελλάδας και σας τα παρουσιάζουμε, έτσι για να σας διευκολύνουμε λίγο περισσότερο στην αναζήτηση της "Ιθάκης"

1) Φοιτητικό camping ΑΠΘ:


Ε ναι, σωστά μαντέψατε πρόκειται  φυσικά  για το πασίγνωστο Ποσείδι!! Βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και κάθε χρόνο γίνεται πανικός. Αν αποφασίσεις να πας το μόνο που πρέπει να ευχηθείς,είναι να βρεις χώρο να στήσεις. Αυτά που χρειάζονται να πάρεις μαζί σου είναι μία σκηνή,μαγιό ε και όπως και σε κάθε άλλο camping κάνα fenistil.
Η μέρα σου θα περνάει κάθε μέρα στη θάλασσα,στο beach bar.Δεν υπάρχει χρόνος και ώρα εκεί. Όλη η μέρα είναι ένα ατέλειωτο πάρτι χωρίς σταματημό ακόμα και τις πολύ πρωινές ώρες. Γνωρίζεις νέα άτομα της ηλικίας σου και φυσικά πολλούς νέους έρωτες (άσχετο αλλά όλοι θυμόμαστε τον Τάσο,δες τη φωτό παρακάτω). Χωρίς πολλά λεφτά, γίνεσαι εύκολα τύφλα και φυσικά χορεύεις ασταμάτητα υπό το ρυθμό της μουσικής που μπορεί άνετα να αλλάξει από tranquila σε καγκέλια χωρίς όμως να σε ενοχλήσει καθόλου μετά από μια άλφα ποσότητα αλκοόλ που σίγουρα θα έχεις καταναλώσει. Άλλωστε αν ρωτήσεις κάποιον που πήγε στο Ποσείδι πως πέρασε θα σου απαντήσει «από τα όσα θυμάμαι, τέλεια» και τέλος σίγουρα θα έχεις ακούσει το ρητό «What happens in Poseidi, stays in Poseidi» οπότε μην φοβάσαι τίποτα!!





2) Σαμοθράκη:




Όποιος θέλει να περάσει το καλοκαίρι του ήσυχα, είναι ο ιδανικότερος προορισμός. Πρόκειται για το αγαπημένο νησί της βόρειας Ελλάδας και απαριθμεί πολλούς φοιτητές κάθε καλοκαίρι!!   Προετοιμαστείτε για πολύ περπάτημα και αναρρίχηση.Μέσα στο διάστημα των πέντε ημερών θα έχετε προλάβει να τα δείτε όλα.Φυσικά το πλεονέκτημα του νησιού είναι ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα και τα καταπράσινα νερά του και οι δροσερές βάθρες θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστα. Ακόμα είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές κάτι που ευνοεί. Όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή δεν έχει τρομερά πράγματα,έχει μικρά καφενεία και ταβέρνες και αρκετά μπαράκια με ωραία μουσική, αλλά είπαμε για χαλάρωση πάτε όχι για ξεσάλωμα.Βέβαια αν υπερχαλαρώσετε μπορείτε να βρείτε και κάποιο club.Στο νησί υπάρχουν δύο camping τα οποία είναι εξίσου καλά και φτηνά.Μια διανυκτέρευση σε ένα από τα δύο δεν θα στοιχίσει πάνω από 8 ευρώ.

3)Club Αγία Άννα στην Έυβοια




Ένας μέρος ειδικό για φοιτητές με μία τεράστια παραλία, δύο πισίνες, τρία μπαρ και εγκαταστάσεις όπως γήπεδα μπάσκετ,beach voley και beach soccer!! Για τους πιο απαιτητικούς διαθέτει και wi-fi.Ένα camping διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα για αυτούς που ψάχνουν την έντονη διασκέδαση στις διακοπές τους. Το camping διαθέτει αρκετές προσφορές.Μια από αυτές είναι ότι με την επίδειξη της φοιτητικής σας ταυτότητας μπορείτε να μείνετε εσείς και η παρέα σας δωρεάν μέχρι και τέσσερα βράδια.Το camping διαθέτει δωμάτια και μικρά σπιτάκια με χαμηλές τιμές,για όλους αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του camping αλλά δεν είναι έτοιμοι να χάσουν την άνεση τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου