Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Γυναικείο παπούτσι για πολλές χρήσεις, δημιουργημένο από Έλληνες φοιτητές...

Στα πλαίσια του μαθήματος επιχειρηματικότητας, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), μια ομάδα φοιτητών αποτελούμενη από τον Λουκά Καρακικέ, την Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και τη Καλλιόπη Τάτση, δημιούργησε σε πειραματικό στάδιο ένα γυναικείο παπούτσι ,που με μια απλή κίνηση μπορεί εύκολα να μετατραπεί από φλατ σε γόβα.


Οι φοιτητές προχώρησαν στην ίδρυση της εταιρίας "SkyWalker ΑΕ" και δημιούργησαν το προϊόν στα εργαστήρια που βρίσκονται στη βιομηχανική παραγωγή της Κομοτηνής, θέτοντας ως στόχο να ικανοποιήσουν και να κατακτήσουν τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο Λουκάς Καρακικές,μέλος της ομάδας,δήλωσε πως το προϊόν δημιουργήθηκε ώστε να κάνει πιο άνετη τη ζωή των γυναικών, καθώς μπορεί να μένουν ώρες εκτός σπιτιού και να πρέπει να αλλάζουν παπούτσια.Με αυτό το προϊόν θα μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους πηγαίνοντας στη δουλεία τους, αμέσως μετά για κάποιο καφέ και στη συνέχεια για ποτό, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσι, εφόσον θα χρησιμοποιούν το φλατ και στη συνέχεια θα το μετατρέπουν σε γόβα.

Η ομάδα ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με εταιρίες υποδημάτων, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στην αγορά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου