Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πως θα πείτε σε αυτόν που σας αρέσει «Φίλησέ με επιτέλους!» με μόνο μία κίνηση!!



Βρίσκεσαι σ' εκείνο το ραντεβού που τόσο περίμενες μ' εκείνον που κάνει την καρδιά σου να χτυπά τόσο δυνατά όποτε τον αντικρίζεις σε σημείο να την ακούς. Όσο κι αν δε θες, το ραντεβού φτάνει στο τέλος του κι η ώρα του αποχαιρετισμού πλησιάζει. Νομίζω πως από όλα τα στάδια του ραντεβού, το τελευταίο είναι αυτό που έχεις λίγο περισσότερο άγχος γιατί είναι αυτό που σου δείχνει αν άξιζε όλος αυτός ο ενθουσιασμός κι η αναμονή. 

Θα κάνει κίνηση να σε φιλήσει; Αν το θες τόσο πολύ μπορείς απλά να τον τραβήξεις προς το μέρος σου και να τον φιλήσεις εσύ αντί να περιμένεις να κάνει τη μαγική κίνηση. Εάν όμως δεν είναι το στυλ σου ή δε θέλεις να φανείς επιθετική και να τον τρομάξεις, η παρακάτω κίνηση είναι το καλύτερο τρικ για να του δείξεις πως θέλεις να σε φιλήσει, όπως αναφέρουν κι οι ειδικοί των σχέσεων.

Ενώ κοιτάζεστε στα μάτια, εστίασε αρχικά στη μια του κόρη, μετά στην άλλη κι έπειτα ρίξε το βλέμμα σου στα χείλη του. Μείνει εκεί για μερικά δευτερόλεπτα και κοίταξε τον και πάλι στα μάτια έχοντας ένα ελαφρύ χαμόγελο όσο πιο φυσιολογικό γίνεται. Η ομορφιά αυτής της κίνησης είναι ότι στέλνει ένα σαφές μήνυμα, ενώ παράλληλα είναι τόσο απλή και δε δείχνει καθόλου επιθετική. 

Πηγή: http://www.neopolis.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου