Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015 | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 23 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, λόγω εκλογών. Όσο περνούν οι μέρες, έχουμε αντίστοιχες ανακοινώσεις κι από τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, που προσαρμόζουν τα προγράμματά τους στις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, οι Πρυτάνεις, προχώρησαν σε ανακοινώσεις σύμφωνα με τις οποίες στο ΔΠΘ θα ανασταλεί το εκπαιδευτικό έργο από την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου. Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε, λόγω διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται στα περισσότερα ιδρύματα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου αλλά και την επομένη των εκλογών, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

Στα ίδια πλαίσια, θεωρώ πως θα κινηθούν και οι ανακοινώσεις στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου