Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αν είχε η κόλλα στόμα…

Αυτές είναι οι πιθανότερες ατάκες που μπορεί να σου πει η κόλλα σου, προτού την παραδώσεις!

Λευκή κόλλα
Ελάτε τώρα παραδεχτείτε το, όλοι κάποια στιγμή στη φοιτητική σας ζωή έχετε παραδώσει λευκή κόλα, εκτός και αν μόνο εγώ είμαι ο ξεστρατημένος φοιτητίσκος. Αυτή η κόλλα, είναι πιο λευκή κι από τα λευκότερα λευκά του Vanish Power White. Αν αυτή η κόλλα μπορούσε να μιλήσει το μόνο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να σε φτύσει κατάμουτρα!

Μουτζουρομένη Κόλλα
Είναι εκείνη η κόλλα η οποία, ναι μεν έχεις διαβάσει, αλλά έχεις διαβάσει τα πάνω-πάνω γι’ αυτό και την ώρα της εξέτασης δυσκολεύεσαι να αποδώσεις και όλο γράφεις, σβήνεις, γράφεις, σβήνεις με αποτέλεσμα το γραπτό σου να μη βλέπεται! Την ώρα που θα πήγαινες να την παραδώσεις θα σου έλεγε «πως με κατάντησες έτσι ρε άχρηστε που ούτε με μία πρόταση δεν έγραψες χωρίς λάθος»;

Η άψογη κόλλα
Πρόκειται για την κόλλα που όλοι μας θα θέλαμε να παραδίδουμε. Είναι άψογη, καλογραμμένη, καθαρή, χωρίς μουτζούρες και το μόνο που δέχεται πάνω της είναι το κόκκινο μελάνι για να της γράψουν 10. Είναι η πιο «ντίβα» απ’ όλες τις κόλλες και σου λέει, «μπράβο καμάρι μου μ’ έκανες περήφανη».

Κόλλα να ‘χαμε να λέγαμε!
Μια αλάνθαστη τακτική σε περίπτωση που είσαι αδιάβαστος και για να μη δώσεις λευκή κόλλα είναι να αρχίσεις να γράφεις ό,τι μα ό,τι θυμάσαι από το μάθημα και, αφού στερέψεις, να αρχίσεις να γράφεις πάσης φύσεως θέματα. Αν ποτέ βρεθείτε σε αδιέξοδο κάντε το, μπορεί και να σας περάσουν. Η κόλλα αυτή αναφωνεί «ωιμέ, γιατί σ’ εμένα ο αδιάβαστος, μόνο συνταγή για ντολμαδάκια δεν έγραψε πάνω μου».

Κόλλα με σκονάκι!

Είσαι στο αμφιθέατρο έχεις γράψει, έχεις παραδώσει γραπτό, νομίζεις έχεις περάσει και ότι είσαι αρχηγός. Κι εκεί που είσαι χαλαρός, συνειδητοποιείς πως μέσα στην κόλλα αναφοράς σου έχεις ξεχάσει το σκονάκι… Η ατάκα της κόλλας; «Κύριε καθηγητά, δεν είναι αυτό που νομίζετε»!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου